AVS, AV Market DOO i mojDaljinski.rs vode računa da Vi budete zadovoljni.

Izuzetno vodimo računa o tačnosti podataka i uvek gledamo da Vam preporučimo najbolje moguće rešenje za Vaš problem. Svaki zahtev koji pošaljete biće obrađen u našoj bazi podataka i biće Vam ponuđeno najbolje moguće rešenje. Tipske zamene koje mi nudimo su izuzetnog kvaliteta rađene po svetskim standardima i od renomiranih proizvođača.

Na sve daljinske upravljače važi saobraznost od 24 meseca (2 godine), uz opšte uslove saobraznosti

U slučaju da niste zadovljni sa našim proizvodom koji smo Vam preporučili u roku od 14 dana od prijema možete ga spakovati (vratiti u fabričko stanje) i poslati nam ga nazad, a mi ćemo Vam vratiti novac ili zameniti za drugi proizvod.

Zbog niskih cena daljinskih upravljača:

Troškove slanja nismo u mogućnosti da nadoknadimo.

Za univerzalne daljinske upravljače ne postoji mogućnost povraćaja iz prostog razloga što se oni isporučuju u fabričkom (blister) pakovanju koje ne može naknadno zatvoriti.

Cene na sajtu mogu da se razlikuju od onih u maloprodajama i kod naših distributera. Na sajtu su često niže cene.

AVS, AV Market DOO i sajt mojDaljinski.rs ne dele podatke o svojim korisnicima ni sa kim.

Mi čuvamo sve podatke bezbedno na svojim serverima radi daljeg usavršavanja usluga, kao i sprečavanja zloupotreba. Čuvamo podatke o svim IP adresama i putanjama koje pristupaju našem sajtu, a da bi Vama bilo lakše da nas kontaktirate koristimo i tzv. kolačiće (eng. cookies) i određeni stepen interakcije sa društvenim mrežama.

Davanje lažnih podataka, flood-ovanje i lažno naručivanje može biti predmet kako prekršajnog, tako i krivičnog gonjenja.

AVS, AV Market DOO pod čiju mrežu spadaju sajtovi mojDaljinski.rs i AVmarket.rs zadržavaju pravo da Vas kontaktiraju lično putem mail-a ili putem društvenih mreža ne više od jednom u 7 dana.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem formulara koji se nalazi ovde.

Hvala!