U svojoj ponudi imamo tipske, univerzalne i originalne daljinske upravljače za najnovije modele Plasma, LCD i LED televizora. Takođe, naši daljinci rade i na klasičnim CRT televizorima svih proizvođača.

Najbolji način da pronađete daljinski za Vas je putem našeg Web formulara koji se nalazi ovde, a naši tehničari će Vam odgvoriti sa adekvatnom ponudom.

Univerzalni daljinski Remco STAR
795,00 din
Najkompletniji univerzalni daljinski za TV. Podržava stare i nove CRT/Plasama/LCD/LED televizore, kao i projektore, DVD/BluRay i satelitske uređaje u potpunosti sa svim funkcijama kao i original.
Mogućnost učenja od originalnog daljinskog.
Universal Click TV
795,00 din
Odličan univerzalni daljinski za TV sa dva memorijska mesta za sve korisnie koji žele da kontrolišu TV i još neki uređaj sa jednim unverzalnim daljinskim upravljačem. Pokriva broj od 100.000 modela CRT/Plasama/LCD/LED televizora u potpunosti sa svim funkcijama kao i original (meni, slika u slici...).
 
Universal 2 s7000
795,00 din
Univerzalni daljinski za TV sa dva memorijska mesta za sve korisnie koji žele da kontrolišu 2 uređaj sa jednim unverzalnim daljinskim upravljačem. Pokriva broj od 100.000 modela TV, VRC, DVD, satelitskih i zemaljskih digitalnih prijemnka sa njihovim prvobitnm funkcijama, uključujući meni, tele-tekst, boje, osvetljenost, kontrast i podešavanje kanala.
MadeForYou LCD kit
2.490,00 din
Daljinski upravljač koji traje doživotno. Namenski daljinski upravljač programibilan sa vašeg PC-ja (USB programator je u pakovanju), koji zadovoljava sve korisničke želje za kontrolu uređaja sa inteligentnim daljinskim upravljačem, sa svim funkcijama originala.
 
MadeForYou Panther PC
1.990,00 din
Daljinski upravljač koji traje doživotno.
Namenski daljinski upravljač programibilan sa vašeg PC-ja, koji zadovoljava sve korisničke želje za kontrolom do 4 uređaja uključujući računar (podržava i Windows 7), TV, DVD, STB, Hi-Fi...
Softver se ažurira preko interneta.
U pakovanju se nalazi programator (prijemnik) i disk za računar.
One For All URC2981
1.999,00 din
Univerzalni daljinski upravljač koji istovremeno može da upravlja sa 8 različitih uređaja. Ovaj daljinski poseduje Magic taster za brzo i lako programiranje.
Proizvođač: OneForAll
 
One For All URC7721
1.499,00 din
Univerzalni daljinski upravljač koji prosto podesite u 3 koraka da biste upravljali sa Vašim TV i DVD uređajem.
Proizvođač: OneForAll
One For All URC7110
1.999,00 din
Univerzalni daljinski upravljač koji prosto podesite u 3 koraka da biste upravljali sa Vašim TV-om. Ovaj daljinski poseduje Magic taster za brzo i lako programiranje.
Proizvođač: OneForAll
 
One For All URC7711
1.299,00 din
Univerzalni daljinski upravljač koji prosto podesite u 3 koraka da biste upravljali sa Vašim TV-om. Ovaj daljinski poseduje Magic taster za brzo i lako programiranje.
Proizvođač: OneForAll